Erősíteni kell, hogy harcban legyünk a bajnoki címért.

A holland Julian Jenner szerződésében szereplő opció már életbe lépett, így ő és a Videotonnal is hírbe hozott bosnyák válogatott Muhamed Besic vélhetően csak egy jó ajánlat ellenében távozhat. Philipp Bönig, Stanley Aborah és Quentin Martinus szerződése lejár, előbbi két játékos esetében a klubnak opciója van annak meghosszabbítására.

Közel a megegyezés Mark Ottennel, ezzel szemben Juha Hakola távozik a nyáron, ahogy a Videotonhoz visszatérő Milan Perics is. A szlovén kapus, Marko Ranilovic és a cseh védő, Martin Klein szerződése lejár, mindkettejük esetében kérdéses a folytatás. Kapusposzton már felvetődött Molnár Péter megszerzése. Busai Attila sikeres szolnoki kölcsönjáték (11 bajnokin 11 gól) után szeretne visszatérni (múlt héten nyilatkozott erről az NSO-nak), kérdés, számít-e rá a szakmai stáb.

A lábtörést szenvedett Leonardóról még nem tudni, hogy elfogadja-e a zöld-fehérek hosszabbítási ajánlatát.
Orosz Pál klubigazgató korábbi nyilatkozataiban már kifejtette, hogy mindenképpen igazolni fognak a nyáron egy csatárt a 17 gólig jutó Böde Dániel mellé, és Ricardo Moniz, az FTC vezetőedzője is arról beszélt, ha bajnoki címre törnek – márpedig ez a cél –, akkor erősíteniük kell.

„Ha az évet értékeljük, tükörbe kell néznünk, le kell vonnunk a tanulságokat, amelyek, néhány embernek, meglehet, fájóak lesznek. Ilyen közönséggel a hátunk mögött közel voltunk ahhoz, hogy a maximumot kihozzuk magunkból, de ha bajnokok akarunk lenni, több helyen erősítenünk kell” –
mondta Moniz.

forrás: nso.hu