A bosnyák nagykövet kereste fel csapatunkat.

Csütörtök délután a népligeti edzőkomplexumban tett látogatást Bosznia-Hercegovina magyarországi nagykövete, Zeljko Janjetovic. A diplomatát, és kíséretét az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál fogadta irodájában, ahol az érkezés után rövid megbeszélésen vettek részt a felek.

Zeljko Janjetovic, valamint Orosz Pál ezt követően közösen tekintették meg az NB I-es csapat edzését. A népligeti létesítményről a bosnyák diplomata elismerően nyilatkozott, és nem csak a profi futballisták tréningjébe, hanem a műfüves pályán zajló old boys bajnokiba is betekintett. A sportvezető egyébként nem tűnt rossz ómennek, hiszen a mieink pont akkor szerezték meg vezető találatukat, amikor a delegáció elhaladt a pálya mellett.

Az edzést követően Janjetovic urat Ricardo Moniz személyesen köszöntötte. Rövid beszélgetésükből kiderült, hogy a bosnyák nagykövet korábban kosárlabda játékos volt, és hogy jövőre az első helyek egyikére várja a Fradit.

A tréninget követően Muhamed Besic és Aleksandar Jovanovic is meglátogatta a bosnyák diplomatát. A jó kedélyű társalgást követően Zeljko Janjetovic úr – megköszönve a látogatási lehetőséget – mosolyogva távozott, és jókívánságát fejezte ki klubunk irányába a jövőt illetően.

forrás: fradi.hu