A Fradi csapatkapitánya értékelte a mérkőzést.

A Ferencváros csapata egy héten belül másodszor szerepelt Győrben, igaz, ezúttal kényszerűségből. Hogy milyen érzés volt visszatérni az ETO Parkba a múlt heti vereséget követően, azt Józsi Györgytől tudhattuk meg: „A sors ilyen, az előző héten vendégként szerepeltünk itt, most pedig „hazai” pályán játszottunk. A helyszín, illetve maga a visszatérés gondolata nem igazán foglalkoztatott minket, mert bár akkor kikaptunk, a lehetőségeink megvoltak.”

A zöld-fehérek játékosa aztán a mérkőzést értékelte a hatharom.com-nak: „Az első félidőben domináltunk, rengeteg labdát szereztünk az ellenfél térfelén, amelyből sok helyzetet is kialakítottunk, igaz, ezeket nem sikerült berúgnunk. A második játékrész elején kétszer is betaláltunk, azt követően pedig próbáltunk taktikusan játszani, főleg azért, mert voltunk egy páran, akik kisebb sérüléssel bajlódtak, köztük én is.”

Természetesen arra is kíváncsiak voltunk, hogy mi változott az első és a második félidő között: „Szinte mindig ugyanazt mondja a mester, hogy jól futballozunk, nem hagyjuk az ellenfelet kibontakozni, és mindig arra ösztökél minket, hogy ezt ne hagyjuk abba, mert ebből lesznek a helyzeteink, amelyekkel aztán élnünk kell. Egy statisztika kimutatta, hogy a sztárcsapatok, például a Bayern München hat helyzetből négyet berúgnak, a probléma viszont az, hogy mi tízből csak egy lehetőséget értékesítünk, leginkább ezen kell javítanunk.”

forrás: hatharom.com