A születésnapos Momo szerint a Kisvárda ellen is nagy erőket kell mozgósítanunk maximális koncentráció mellett.

– Hogy tekintesz vissza a csütörtöki UEL-találkozónkra? Talán most játszottál a legjobban, mióta visszatértél hozzánk, egyetértesz?
– Én is úgy gondolom, hogy a csütörtöki egy remek meccs volt, de ez még csak egy mérkőzés volt a csoportban. Nekem is jól ment a játék, ez igaz, de minden nap folytatni kell a munkát, azzal a tudattal kell felkelni, hogy jobbá és jobbá kell, hogy váljak. A munka és a kihívások sosem fogynak el az életben.

– A korai kiállítás mennyire nehezítette meg a dolgotokat a pályán?
– Jóval nehezebbé vált a találkozó, de csapatként küzdöttünk. Mindenki tudta, mi a feladata, és csúszott-mászott a győzelemért. Azért is vagyok különösen boldog, mert ezt a sikert tényleg csapatként értük el.

– Amikor a hajrában lecserélt a mester, a közönség felállva tapsolt neked és a neved skandálta.
– Borzasztóan jó dolog azt érezni, hogy a közönség szeret téged, nagyon boldog estém volt személy szerint és a csapatnak is egyaránt.

– Boldog születésnapot, Momo, hiszen most, szeptember 10-én van a születésnapod. Hogyan fogod ünnepelni?
– Az ajándékomat már megkaptam, hiszen a Trabzonspor elleni győzelem tökéletes ajándék, ez a siker fantasztikus volt, de persze a családommal, a gyermekeimmel és a feleségemmel meg fogjuk ünnepelni ezt a napot. Elmegyünk majd egy étterembe, jó ilyenkor a családdal kikapcsolódni egy kicsit, ez nekem tökéletes.

– Az ünneplés után viszont folytatódik a kihívások sora. Vasárnap a tavalyi szezon ezüstérmese, a Kisvárda érkezik hozzánk.
– Így van, ez a meccs kulcsfontosságú lesz a számunkra. Nagy erőket kell mozgósítanunk maximális koncentráció mellett. Mi minden meccset meg akarunk nyerni, vasárnap is ez a cél, függetlenül attól, hogy ki az ellenfél.

Fradi.hu