Így az MTK elleni döntő meccsen már nem léphet pályára – a svéd bajnokság átigazolási határideje lejárt. Érdekesség, hogy edzője az a Mats Gren lesz, aki anno piros lapot kapott Zürichben, mikor 3-0-ra vertük a Grasshopperst a Bajnokok Ligája csoportkörében. A svédek kiemelik, hogy Anna korábban már felkeltette a német Bayern München és a francia Fleury figyelmét is – azt mi tesszük hozzá, hogy még az olasz Juventusnál is felmerült a neve. A mai napon már edzésbe is állt új állomáshelyén.

A Ferencváros és a válogatott rendkívül tehetséges középpályása, Csiki Anna elfogadta a svéd élvonalbeli Göteborg FC ajánlatát, és nyolc év után távozik klubunktól, így már a csütörtöki mérkőzésen sem lesz ott a Fradi keretében.

Csiki Anna

Ez egy remek lehetőség számomra, hogy megtegyem a következő lépést a fejlődés útján. Boldog vagyok, úgy gondolom, hogy most ez a váltás a legjobb a karrierem szempontjából. Tudom, hogy a Göteborg az egyik legjobb csapat Európában, komoly kihívás lesz itt szerepelnem, nagyon várom már! A csapattársaim közül még senki ellen nem léptem pályára, de sokukat felismertem.

Mats Gren

Anna egy nagyon tehetséges játékos, aki több poszton is bevethető, szélsőként és középen is. Olyan stílusban játszik, amely jól illik a Göteborg játékához.

Fradi.hu, Göteborg nyomán.

Az egyik legemlékezetesebb meccse zöld-fehérben: