Ádám szerint az osztrákok erősebbek, mint a portugálok – a franciaországi Európa-bajnokságra készült rövid bemutatófilm klubunk játékosáról.

Pintér Ádám szerint nem a sokak által csoportfavoritnak tartott portugálok, hanem az osztrákok lesznek a mieink legerősebb ellenfelei a franciaországi Európa-bajnokságon.

Mindenki a portugálokat tartja nagy esélyesnek a csoportban, én úgy gondolom, hogy az osztrákok nagyobbak, erősebbek. Egyből velük kezdünk, nagyon remélem, hogy jó eredményt tudunk elérni, pontot, pontokat tudunk gyűjteni és remélem, hogy a csoportból tovább tudunk jutni” – mondta a 28 éves védő az M4 Sportnak nyilatkozva.

Pintér hozzátette, korábban is rendszeresen meghívták a válogatottba, de valami probléma mindig közbejött, így a kijutásból nem tudta úgy kivenni a részét, ahogyan szerette volna. „Nagyon remélem, hogy az Eb-re ki tudok menni, minden klappolni fog és ki tudom venni a részem belőle.

A Ferencváros játékosa bízik abban, hogy Franciaországba is sok drukker el tudja kísérni a csapatot, és ugyanúgy mellettük lesznek, ahogy eddig. „Ha hasonlóan jó szurkolótáborunk van, akkor tizenketten vagyunk, nem pedig tizenegyen a pályán egyszerre.

M4 Sport