Megkerestük a Clubot is, a hivatalos reakciót is olvashatjátok.

Napközben elterjedt a pletyka, miszerint újra tárgyalóasztalhoz ültek a Ferencvárosi Torna Club vezetői a Fradi Tábor vezetőivel.

Mi is hallottunk erről. Úgy tudjuk, hogy mindkét fél a lehető legmagasabb szinten képviseltette magát, azaz a Club részéről ott ült a tárgyalóasztalnál Kubatov Gábor, az FTC elnöke, még a Fradi Tábor részéről Hamberger Ádám, a Tábor kápója. A megbeszélésről csak annyit hallottunk, hogy a korábbiakhoz képest jobb hangulatú megbeszélés volt.

Az elmúlt időszakban nekünk is volt alkalmunk beszélni mindkét fél vezetőivel. Azt tapasztaltuk, hogy őszinte a megegyezés szándéka mindkét részről. Ezért s mivel most mindkét oldal a legmagasabb szinten képviseltette magát óvatos optimizmussal kezeljük a hírt és reménykedünk benne, hogy megszülethet az áldott béke. Ezért azonban mindannyiunknak tenni kell.

Megkerestük a Fradi sajtóosztályát is, ahonnan ezt a választ kaptuk: „Az FTC sajtó osztálya az alábbi választ kívánja adni: Köszönjük a megkeresésüket, de ebben az ügyben a klub egyelőre nem kíván nyilatkozni.