Berzeviczi Attila, Kubatov Gábor és Szekeres Tamás ül majd a fő helyen.

VÉGE.

Kérdések:

Van-e még olyan függő tétel, mint Debrecenben, amit az üzemeltetőnek kell állnia?
Lesznek olyan dolgok, amelyek miatt az üzemeltetőnek befektetéseket kell tennie, a hazánkban egy új termék, így a végleges, jól működő rendszert ki kell alakítanunk.

Átadás?
Május végén befejeződik az építkezés, a végleges átadás augusztus elején történhet meg.

Rendezvények?
Az üzemeltető készített egy üzleti tervet, amely szerint egy évben 100-120 esemény megoldható. Az első fél év az „ismerkedés”, a piaci terület felmérése. Az MLSZ-szel is tárgyalunk.

Stadion névhasználat?
Nem kötelező eladnunk a nevet, ha megfelelő ajánlat jön, akkor átgondoljuk, megbeszéljük az Albert-családdal, az FTC Baráti Körrel, valamint az elnökséggel. Egyelőre értékelhető ajánlat nem érkezett.

A Fradi mennyire élvez előnyt?
A Ferencváros minden mérkőzése előnyt élvez az egyéb programokkal szemben.

Anyagi részletekről lehet-e tudni, jegyárak?
1800 Ft lesz a legolcsóbb jegy a stadionban. A jegyárak növekedése nem lesz egyenes arányos a szolgáltatások színvonalának növekedésével. A szerződés részletei nem nyilvánosak, de a Ferencváros számára előrelépés a jelenlegi helyzetben.

Szekeres Tamás
A Lagardere csoport éves szinten 7 milliárd eurós bevétellel rendelkezik, a LUSS csoport ezen belül található, a magyarországi leányvállalat pedig a LUSS Kft. Lesz egy német ügyvezető partnerem is a cég vezetésében. Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy felkértek a feladatra és hogy a partnerek is elfogadtak.

Kubatov Gábor
Európa egyik legnagyobb médiakonszernjével kötöttünk szerződést, kelet-Európában talán elsőként, hogy a stadionunkat minél jobban kihasználhassuk. A cég segítséget nyújt a jegyértékesítésben, szponzorkeresésben, médiafelületek értékesítésében.

Három céggel vettük fel a kapcsolatot, a tárgyalások másfél évig tartottak, tíz éves szerződést kötöttünk, ami a Ferencvárosnak jelentős előrelépés, gazdasági, stabilitási és működési szempontból is.

Pár perc késés, most kezdünk.