Tartalékos tartalékcsapatunk leikszelt a sereghajtóval.

Férfi labdarúgás, NBIII – Dél-Nyugati csoport, 21. forduló
Dunaújváros FC 0-0 (0-0) Ferencvárosi TC II

Radnóti – Ladányi (Almássy, 84.), Takács, Lestál (Serdiukov, 73.), Molnár (Csánk-Takács, 84.) – Fenyvesi, Keita – Nemes (Gágyor, 62.), Szabó Sz., Bagi (Farkas, 73.) – Berényi

Lukács és Birkás továbbra sem álltak az edző rendelkezésére, Manner kisárgázta magát az előző fordulóban, Almássy pedig a padon kezdett sérülését követően, így némileg tartalékos csapattal léptünk pályára: Lestál és Nemes először voltak kezdők az NBIII-ban, míg Manner helyett Keita kapott lehetőséget. A tabellautolsó újvárosiakat egyébként ősszel simán, 4-0-ra vertük meg.

A meccset nem kezdtük jól, a hazaiak főleg beadásokból és pontrúgásokból veszélyeztettek. A 16. percben egy gyors kontrát követően a jobb kapufát találták el, majd Kis kapu fölé fejelt. A rossz talajon kevés támadást tudtunk vezetni, helyzetünk pedig a félidőben így nem is igen adódott.

A második játékrészt némileg jobban kezdtük, Berényi tört a tizenhatoson belülre, végül a kapus kezei közé passzolt. A 63. percben Takács fejelt középre egy pontrúgás után, de Gágyor fölébombázott, 10 percre rá Fenyvesi célozta meg a bal alsót, de Halasi védett, majd Serdiukov emelt túl magasan kapura. Időközben ketten is debütáltak az NBIII-ban: Farkas a középpályára állt be, míg Csánk-Takács, aki a szezonban két U19-es meccsén kétszer talált be, Berényi mellé ment fel gólt szerezni. A cserék ellenére nem tudtunk nagyobb nyomást gyakorolni a Dunaújvárosra, sőt a 85. percben még ők találták el a felső kapufát – így végül 0-0-át játszottunk az utolsó helyezettel.

A döntetlen ellenére a dobogós Nagykanizsa mindössze 4 ponttal előz minket, míg a mögöttünk álló, 7. Paks II 8 pontra van tőlünk. Folytatás jövő hét vasárnap 11 órától a Népligetben, ahol a 12. helyezett Mohácsot fogadjuk, akik elmúlt 9 meccsükön nyeretlenek maradtak.