Békésszentandráson találkozhatsz a régi nagy kedvencekkel a hétvégén.

Öt év után ismét Békésszentandrásra látogat a Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapata. Július 8-án, szombaton, a Fradi közkedvelt labdarúgói a békésszentandrási Hunyadi Mátyás SE 90. születésnapjára érkeznek a Békés vármegyei városba. A program már reggel utánpótlástornával kezdődik, az éremátadásnál pedig a Ferencváros közkedvelt játékosai is segédkeznek. A születésnap fénypontja persze ezúttal is a magyar rekordbajnok fellépése lesz 17 órától.

A Fradiban a hagyományoknak megfelelően szombaton is pályára lépnek az 1975-ös KEK-döntőben és az 1995-ben a Bajnokok Ligájában szerepelt játékosok, ez által a szentandrási és környékbéli szurkolók többek közt találkozhatnak Mucha Józseffel, Lisztes Krisztiánnal, Keller Józseffel, Nyilas Elekkel, Szenes Sándorral, Zoran Kunticcsal, Lászka Balázzsal, s persze másokkal is.

A szervezők szép számú közönséget várnak a Bencsik Mihály Sporttelepre, az FTC küldöttsége pedig kisebb, nagyobb ajándékokkal, klubot népszerűsítő szóróanyagokkal már jóval a kezdés előtt Békésszentandrásra érkezik, így a szurkolóknak bőven lesz lehetőségük a népszerű ferencvárosi játékosokkal való beszélgetésre és közös fotók készítésére, amely a meccs után is folytatódhat.

Fradi.hu