A Debrecen ellen ebben lép pályára a csapat.

Magyar bajnok férfi labdarúgó csapatunk május 20-án, szombaton 17.45-től a DVSC-t fogadja az OTP Bank Liga 32. fordulójában. Ezen a mérkőzésen debütál a Ferencváros új, 2023/2024-es szezonra szóló hazai meze, amely szombaton 10 órától szurkolóink számára is elérhető a Groupama Aréna földszintjén található Fradi Shopban, a shop.fradi.hu-n és a stadion további pontjain is!

Új mezünk férfi, női és gyermek változatban is kapható, kérhető egyedi névvel és számmal (+5.000 Ft), bajnoki mérkőzéseken látható logózással (+3.600 Ft), de akár a kedvenc játékos meccsmezének mintájára férfi labdarúgóink nevével és számával is. A NIKE férfi hazai mérkőzésmez slim fit szabással készült, S-től 3XL-es méretig kínáljuk, ára 24.990 Ft. A NIKE női hazai mérkőzésmez karcsúsított fazonú, női szabású, XS-től XL-ig kapható. Ára 16.990 Ft. A NIKE gyermek hazai mérkőzésmez XS-től XL-es méretig készült, 16.990 forintért megvásárolható. Új meccsmezünk ugyanazt a megjelenést nyújtja, mint amit a profikon látni a pályán, termékünk teljes mértékben megegyezik a csapat által használt mezzel. A felső 100 százalékban újrahasznosított poliészter szálak felhasználásával készült.

Keressék legújabb mezünket szombaton a Fradi Shopban, a shop.fradi.hu-n, a Fradi Minibusznál és a Fradi Kamionnál, valamint a Groupama Aréna Gold VIP szektorában is! Ez még nem minden: az utolsó hazai bajnoki alkalmából a 3. emeleti skybox-szinten látványvasalással készülünk, itt is megvásárolható lesz az új mez egyedi névvel és számmal, szponzorlogókkal.

Fradi.hu