Visszatért a győztes útra tartalékcsapatunk, Trimboli újabb gólpasszt jegyzett.

Férfi labdarúgás, NBIII – Közép csoport, 33. forduló
Ferencvárosi TC II 2-0 (1-0) Újpest FC II
Gól: Pócsik (31., büntetőből), Varga Z. (57.)

Mergl – Lukács, Chyreme, Cubra, Juhász – Tóth A., Manner – Ladányi (Mazzonetto A., 68.), Trimboli (Pajti, 89.), Varga Z. (Jones, 85.) – Pócsik

Legutóbbi meccsünkön kikaptunk az Iváncsától, a hétvégi szabadnapunk után pedig az egy ponttal előttünk álló Újpestet fogadtuk, akiktől ősszel 2-1-re kikaptunk.

A meccs egy Ladányi- és egy vendéglövéssel kezdődött, majd mi játszottunk végig veszélyesebben. A 20. percben Varga Zétény lőtt bal külsővel, 5 perccel később Mergl védett egy kifelé tekeredő lövésnél. A 31. percben Varga Zétényt buktatták egy labdaátvételnél a tizenhatoson belül, Pócsik pedig szezonbeli 7. gólját szerezte meg a tizenegyesből, 1-0.

A második félidőben is nálunk volt többet a labda, az 51. percben Trimboli indította Varga Zétényt egy mélységi emeléssel, és 16 éves szélsőnk egy szép labdaátvételt követően megduplázta előnyünket, 2-0. Mivel a hátralévő percekben egy Mergl-védésen kívül nem történt sok emlékezetes, az eredmény már nem változott, így 2-0-ra nyertünk a tartalékcsapatok Derbijén.

Folytatás Cegléden, vasárnap 17 órától.

Korolovszky Gábor

Tartoztunk magunknak egy győzelemmel, mert az ősszel elítélhető hozzáállással és játékkal kaptunk ki Újpesten 2-1-re. A szerdai teljesítményért viszont le a kalappal a srácok előtt, átérezték, hogy egy Fradi–Újpest mindig derbi, mindegy, milyen osztályban rendezik. Koncentráltan, jó csapategységet mutatva játszottunk. Megvoltak a mérkőzés kulcsmomentumai, Mergl Szabolcsnak több fontos védése is volt még 0-0-nál, de 2-0-nál is. Két szép gólt rúgtunk, még az újpesti kolléga is azt mondta, hogy megérdemelt győzelmet arattunk. Előzőleg egy vereséggel szakadt meg a hétmeccses győzelmi sorozatunk, bízom bene, hogy ezzel a sikerrel visszatérünk a győztes útra

Fradi.hu