Érdekes hír látott napvilágot a DAC jövőjéről, amiben ő is szerepel.

Mint ismeretes, május végén, húsz mérkőzést követően távozott Dunaszerdahelyről Joao Janeiro, aki ugyan elvezette csapatát a Konferencia Liga-indulásig, de végül nem hosszabbítottak vele szerződést. Utódja sajtóhírek a nagy rivális Slovan Bratislavától távozó Vladimir Weiss lehet és a friss szlovákiai cikkek is ezt erősítik meg, mondván az egyik legsikeresebb szlovák edző új megbízatásról már folynak a tárgyalások a DAC-cal.

Weissnek állítólag több feltétele is volt már, ezek közül az egyik a fia, a Slovannál futballozó válogatott támadó középpályás, ifjabb Vladimír Weiss szerződtetése, a másik pedig a szintén szlovák válogatott Robert Mak érkezése – utóbbinak lejár a szerződése a Ferencvárosnál. A trénerrel hároméves szerződést köthetnek a csallóköziek és már a héten bemutathatják új vezetőedzőként.

A négyszeres szlovák bajnok és kétszeres kupagyőztes Weiss a Slovannal érte el legnagyobb sikereit, de eredményesen dolgozott a válogatottnál és Kazahsztánban is. Nem lenne számára egyébként idegen a dunaszerdahelyi környezet, hiszen játékosként egy idényt lehúzott a DAC kötelékében még az 1990-es évek közepén.

forrás: csakfoci.hu