Már nem veretlen a Dzurják-csapat.

Kelemen János, egy hűséges fradista kezdőrúgásával indult öregfiúk csapatunk MTK elleni örökrangadója. Hosszú ideig ez volt az első pontos átadás a mieinktől. Az MTK többet kezdeményezett, sorra alakította ki a helyzeteket, és a legtöbb akciót góllal fejezte be, így négygólos hátránnyal mentünk pihenőre.

A fordulás után nagy lelkesedéssel játszottunk, és Jordáki Norbert pontos lövésével, majd Szeiler József fejesével sikerült kozmetikáznunk az eredményen. Ezt követően azonban ismét felgyorsította a játékát a jóval fiatalabb és lendületesebb vendég együttes, mely látványos gólokat lőve visszaállította a négygólos különbséget. A mieink részéről a 69. percben Lengyel még eredményes volt, ezzel pedig beállította a 6-3-as végeredményt.

A találkozó után játékosunk, Balog Zoltán értékelt:

Egy jobb erőkből álló, lendületesebb, fiatalabb MTK volt ma az ellenfelünk, amely a látottak alapján megérdemelte a győzelmet. Fájó vereség, különösen annak fényében, hogy az elmúlt években mi nyertük meg a bajnokságot, és persze, mert egy örökrangadón veszítettük el veretlenségünket. Azonban nem szabad lógatni a fejünket, megyünk tovább, és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy sikerrel vegyük a következő mérkőzéseket.

Öregfiúk labdarúgócsapatunk legközelebb október 18-án, hétfőn 20.30-tól a Goldball vendégeként lép pályára.

Férfi labdarúgás, öregfiúk, 7. forduló
Ferencváros 3-6 (0-4) MTK
Gólok: Jordáki, Lengyel, Szeiler

Szabó – Ebedli, Csizmadia (Vén, 24., Lengyel, 61.), Balog Z., Keller (Szeiler, 41.) – Lazic, Szekeres – Jordáki (Zsolnai, 66.), Józsi, Bubcsó – Jovánczai

Fradi.hu