Csak védettségi igazolvánnyal, vagy friss PCR-teszttel érkezhetnek felvidéki barátaink.

A hazai klub 1200 belépőjegyet biztosított a DAC szurkolóinak a vendégszektorba. Ezek értékesítése a DAC store-ban zajlik. A belépőjegyek árusítása közvetlenül a mérkőzés előtt a vendégszektor bejáratánál folytatódik.

A belépőjegy ára egységesen 10,- euró minden korosztálynak.

A stadion beléptető kapui két órával a találkozó kezdete előtt, 16:00 órakor nyitnak. A DAC szurkolói számára a vendég szektornál van lehetőség parkolásra, korlátozott számban (4-es bejárat, E szektor).

Figyelem! A belépés csak a következő igazolványok egyikének a felmutatása után lehetséges:

1. A vendégszektorba történő belépéskor a szervező elfogadja a szlovák állam által kiadott védettségi igazolványt; ennek felmutatása egy fényképes személyazonosító igazolvánnyal, illetve az érvényes belépővel egyetemben jelent belépést.

2. A szervező elfogadja a magyar védettségi igazolványt is, amennyiben a vendégszektorba jegyet váltó személy azzal rendelkezik.

3. Védettségi igazolvány nélküli személyek esetében kizárólag a vendégszektorba történő belépés lehetséges a mérkőzés kezdési időpontjához képest legkésőbb 72 órával elkészült hivatalos PCR teszt bemutatásával is. A gyorstesztet azonban nem fogadják el.

4. A vendégszektorban a kiskorúak számára nem kötelező a védettségi igazolás, a belépésük azonban kizárólag nagykorú védett kísérővel lehetséges.

(fcdac1904.sk)