Alekszet Igor Burbas, a Football 1/2/3 újságírója kérdezte.

Természetesen, ez most egy álom. A csapat nagyon jó, harcos hangulatban van. Mindenki tudja, hogy ez most nagy esély arra, hogy beleírjuk magunkat a klub történelemkönyvébe. Már csak egy lépés van hátra. A sors egymás után két évben összehozott minket a Dinamo Zágrábbal. Igen, visszaadtuk a kölcsönt. A meccs előtt Szergej Sztaniszlavovics és az edzői stáb rengeteg videós anyaggal látott el minket. Volt egy érzésem,, hogy nyerünk és tovább megyünk. Egy meccs volt, otthon játszottunk és alaposan kielemeztük az erősségeiket és gyengéiket.

A Celtic ellen csak négy lövésünk volt. De a védekezésből építkezve megfutottuk a kontrákat és ez működött. Papíron a Celtic még a Dinamonál is jobb. Előtte a Djurgarden egy olyan rivális volt, akit ki kellett verni. Teljesen kontroll alatt tartottuk a meccset és megérdemelten jutottunk tovább. Komoly csapatunk van, komoly harccal a posztokért, senki sem fogja a kezdőbeli helyét csak úgy feladni. Ez kellemes fejtörést okoz az edzői stábnak. Mindenki fejlődik, hisz érezzük a konkurenciát.

Eltökélt vagyok, vissza akarom szerezni a helyem a kezdőben, nincs már fájdalmam. A Molde jön most, ők is a BL-be akarnak jutni, akárcsak mi. Biztosan nem lesz könnyű, de az edzői stáb ellát majd minket videóanyaggal és kielemezzük őket. Az emberek nagyon boldogok. Szergej Sztaniszlavovics az első számú sztár itt, efelől kérdés sincs. Nem értek magyarul, de azt látom, hogy sok szurkolónk Mesternek hívja.

– Olekszandr Zubkov