Hokisaink új támadója az NHL-ben is bemutatkozott korábban – Justin Hodgman Keaton Ellerbyn keresztül vette fel a kapcsolatot a Fradival.

Az FTC-Telekom jégkorong szakosztály vezetése mindenben megállapodott a csapat hatodik nyári igazolásával: a német élvonalban, a DEL-ben szereplő Krefeld Pinguine centere, a korábban az NHL-ben 5, a világ második legerősebb ligájának számító KHL-ben pedig 100 mérkőzést lehúzó, de AHL- és ECHL-rutinnal is rendelkező Justin Hodgman a következő szezonban a Ferencvárost erősíti.

Justin Hodgman

Eligazolni készültem a legutóbbi csapatomtól, és miközben kerestem a lehetőségeket, feltűnt Keaton Ellerby neve, akit ismertem, és korábban játszottam is ellene. Bevallom őszintén, az új csapata neve, a Ferencváros nem volt ismerős, így gyorsan utánanéztem. Magyarország és a magyar jégkorong sem mondott elsőre túl sokat, de ahogy rákerestem, láttam, hogy a magyar hoki az elmúlt évtizedekben elképesztő fejlődésen ment keresztül, rengeteg potenciál van az itteni ligában és egyre több kiváló játékos igazol ide, a Fradi pedig az elmúlt két évben szinte tarolt, majdnem mindent megnyert, amit meg lehetett, és a nemzetközi porondon is letette a névjegyét. Azt is láttam, hogy Budapest gyönyörű hely, és mivel utazni és a világot felfedezni is a kedvenc hobbijaim közé tartozik, úgy döntöttem, alaposabban utánajárok a lehetőségeknek. Felvettem a kapcsolatot Keatonnel, rajta keresztül pedig Nagy Gergő csapatkapitánnyal és a szakmai stábbal, és szinte azonnal úgy éreztem, ha ők igényt tartanak rám, ez az a hely, ahová jönnöm kell. Már most úgy érzem, kiválóan döntöttem, és alig várom, hogy csatlakozhassak a társakhoz, és az újabb bajnoki címért harcoljunk.

Bővebben: Fradi.hu