Clubunk korábbi kézilabdázója súlyos betegséggel küzd.

Közös segítséget nyújt klubunk a súlyos betegséggel küzdő egykori kézilabdázónak.

A Magyar Kézilabda Szövetség, a Ferencvárosi Torna Club és a Tisza Volán SC közösen nyújt segítséget az egykori válogatott játékosnak, Szabadits Zoltánnak, aki súlyos betegséggel küzd.

Szabadits Zoltán a Ferencváros és a szegedi Tisza Volán SC egykori játékosa 1982-ben 1983-ban Magyar Kupát nyert a Tisza-partiakkal, tagja volt az 1977-ben junior világbajnoki ezüstérmes magyar válogatottnak, a felnőtt nemzeti csapatban pedig 40 alkalommal szerepelt 1979-87 között. Súlyos betegséggel küzd, ezért egykori egyesületei, valamint a Magyar Kézilabda Szövetség támogatói alapítványa igyekszik a maga eszközeivel segíteni az egykori kiváló játékosnak a gyógyulásban.

A Tisza Volán SC igyekszik anyagilag és egyéb eszközeivel segítséget nyújtani Zolinak a mostani nehéz szituációban, örülök, hogy ilyen összefogás alakult ki a sajnálatos helyzetben” – mondta el Kővári Árpád klubelnök.

Nevelőegyesületként a Ferencváros kézilabda szakosztálya azonnal csatlakozott ehhez a nemes kezdeményezéshez, hisz aki a Fradi-család tagja, az mindig számíthat a segítségünkre. Reméljük, hogy a közös összefogásból Szabadits Zoltán érezni fogja a felé áradó szeretetet, és ez is segíteni fog neki a gyógyulásban!” – emelte ki Jeney Zsolt Ákos, az FTC szakosztály-igazgatója.

Az Ennyivel tartozunk nekik! – MKSZ támogatói Alapítvány alapvető célja és feladata, hogy a kézilabdás család nehéz helyzetben lévő tagjain segítsen, így tettünk Szabadits Zoltán esetében is, kezelései költségeibe igyekszünk beszállni. Egy-egy ilyen esemény kapcsán talán arra is marad időnk a sportágon belül, hogy odafigyeljünk egymásra, összefogjunk, adott esetben más, bajban lévő egykori sportolók esetében is” – hangsúlyozta Liszkay Gábor, az alapítvány kuratóriumának elnöke.

Fradi.hu