A hét góllal a gólkirályságért folytatott versenybe is bejelentkezett ukrán szélső hazája sajtójának nyilatkozott a szombati duplája kapcsán.

Nem mondanám, hogy könnyű győzelem volt, de az tény, hogy a hamar jött gól könnyebbé tette a meccset. Nem hiszem, hogy volt ennél gyorsabb gól a karrierem során. A 7., vagy a 10. percben már szereztem. A góljaimat mindig a családomnak, feleségemnek ajánlom, ezt a duplát is.

A szezon előtt azt a célt állítottam magam elé, hogy 10 gólt szerezzek a szezonban. De az evéssel jön meg az étvágy, így most már 15-ig szeretnék eljutni.

A hangulat jó természetesen jó volt az öltözőben, jól kezdtük a bajnokság második felét, meggyőző győzelemmel. És teljesítettük az edzői elvárásokat, fent támadtunk le, labdát szereztük, irányítottuk  és birtokoltuk a labdát. Bennünk volt, hogy ez a szezon első meccse, kicsit izgultunk, de jó benyomást kelthetett a győzelmünk végül.

Nem lazíthatunk, minden ellenfelünkkel szemben teljes odaadással kell játszanunk, bárhogy is áll a tabella. A bajnokság nem rövid táv, minden meccsen meg kell szerezni a három pontot, nem csak a rangadókon.

– Alekszandr Zubkov