Szélsőnk a következő szezonban csatlakozik új csapatához.

Lukács Viktória 2010-ben, tizenöt évesen igazolt a Ferencvároshoz, a 2013/2014-es idényben kölcsönben Siófokon szerepelt, de ezt leszámítva tíz éve erősíti a klubot. Eldőlt azonban, hogy a kézilabdázó 2020 nyarán távozik a Népligetből, és a Győri Audi ETO-ban folytatja a karrierjét.

Lukács Viktória kislányként érkezett hozzánk 2010-ben, azóta pedig a Ferencváros és a magyar válogatott meghatározó játékosa is lett. Nagyon szerettük volna őt megtartani, több egyeztetést is folytattunk ennek érdekében, ő azonban új impulzusokra vágyott, ezért a váltás mellett döntött. A következő hónapokban Vica még a Fradi sikereiért dolgozik, a pályafutása további részéhez pedig sok sikert kívánunk” – mondta az átigazolással kapcsolatban Bognár László, a kézilabda szakosztály ügyvezető igazgatója.

A sportoló hozzátette, sokat rágódott a döntésén.

Életem legnehezebb döntését hoztam meg, amikor úgy határoztam, hogy a szezon végén elhagyom a Fradit, mert új kihívásokra vágyom – mondta Lukács Viktória. – Elhagyom azt a klubot, amely tíz évig az életemet jelentette… De a legfontosabb feladatok csak most jönnek számunkra az idényben, ezért még nincs itt a búcsú ideje. A Ferencváros mindörökké Ferencváros marad, és szeretném a következő hónapokban elérni a csapattal a kitűzött célokat.

Fradi.hu