Haratin elmondta, hogy győzni érkeztünk Moszkvába – játékosunk és vezetőedzőnk válaszolt a kérdésekre a CSZKA Moszkva elleni EL-találkozó előtti sajtótájékoztatón.

Igor Haratin

Rutint csak a játékkal lehet megszerezni, minél többet játszol, annál nagyobb rutinra teszel szert, így van ez a nemzetközi színtéren is. Mindig a maximumot kell nyújtani, ezzel teheted a legjobbat magadnak és a csapatodnak is. Profik vagyunk, így nincs fontos vagy nem fontos mérkőzés számunkra, minden meccs fontos, a legfontosabb pedig mindig az előttünk álló. Sokat foglalkoztunk a CSZKA elleni felkészüléssel, megnéztük erősségeiket és gyengeségeiket. Erős támadócsapatról van szó, amely nagy nyomást tud kifejteni az ellenfélre. Sok jó egyéni képességekkel rendelkező játékosuk van. Természetesen győzni jöttünk, hiszen minden játékos, minden csapat célja ez egy mérkőzés előtt.

Szergej Rebrov

Itt fejeztem be a karrieremet Oroszországban, bajnokként a Rubinnal, de ha nem kérdezik ezt most, a meccs kapcsán nem tartottam ezt fontosnak. A Ferencvárost vezetem, ez egy fontos mérkőzés nekünk és Magyarországnak. Hosszú idő után térhetett vissza a klub az európai színtérre. Ahogy korábban már láthatták, meg is írták, a védelemben vannak problémáink, Dvali valószínűleg visszatérhet, holnap meglátjuk, milyen felállásban lépünk pályára. A CSZKA-t nem kell bemutatni, főleg itt, de nemzetközi szinten is egy komoly csapatról van szó, amely korábban a Bajnokok Ligájában is szerepelt, intenzív focit játszanak, taktikájuk fontos része a gyors labdaszerzés, nagyon erős a középpályájuk és a szélsővédők is gyorsan csatlakoznak a támadásokhoz. Az eddigi eredményeiket úgy gondolom, hogy nem érdemelték meg, a Ludogorec elleni öt bekapott gól túlzó, az Espanyol elleni vereség is furcsa volt, hiszen alig támadott a spanyol csapat. Ez a foci, egy pillanatra elveszíted a koncentráltságot, egyből gólt kapsz. Jól ismerem Szergej Kuznyecovot és édesapját, aki egy kiválósága volt a Ferencvárosnak. De nem rájuk számítottunk a felkészülésben, hanem a saját stábunk munkájára, a mai világban minden eszközünk megvan arra, hogy remekül felkészüljünk az ellenfélből.