A „Szakosztályok az Arénában!” programsorozat keretein belül látogatnak ki az Üllői útra – valamint a bajnoki trófeát is kiállítják ma a stadionban!

Az FTC-Telekom Férfi Torna Szakosztálya a klub egyik legnagyobb múlttal rendelkező szakosztálya, amely több mint 10 éve vezeti a hazai szakosztály rangsort a férfi torna sportban. A sportág ikonikus alakja Magyar Zoltán, aki háromszor lett világbajnok (1974-ben, 1978-ban és 1979-ben) és Európa-bajnok (1973-ban, 1975-ben és 1977-ben), kétszer nyerte meg a Világkupát (1975-ben és 1978-ban), aranyérmet szerzett az 1977-es Universiadén, pályafutása koronájaként pedig aranyérmet szerzett az 1976-os montreali és az 1980-as moszkvai Olimpiai Játékokon is, így győzelmei emlékét mellszobra őrzi az utókor számára a népligeti FTC-MVM Sportközpontban található Olimpiai Bajnokok Sétányán. Napjaink legjobb válogatott versenyzői Babos Ádám és Ryan Sheppard, akik jelenleg az októberi világbajnokságra készülnek. Legjobb utánpótlás versenyzőnk az ifjúsági olimpiai bajnok Balázs Krisztián, aki nyújtón tavaly az ifjúsági Eb-n ezüstérmet, az idei ifjúsági világbajnokságon pedig bronzérmet nyert.

Az FTC vezetősége szeretne lehetőséget adni a labdarúgáson kívüli, talán kevésbé reflektorfényben szereplő sportágaknak, hogy a labdarúgócsapat közönségének bemutatkozhassanak. Emiatt a szezon minden hazai bajnoki mérkőzésén egy-egy szakosztály kitelepül a Groupama Arénába. Ennek köszönhetően szurkolóink személyesen ismerkedhetnek meg az FTC szakosztályaival, a lehetőségekhez mérten, akár ki is próbálhatják az adott sportágat, és minden lényeges információt megtudhatnak a sportolókról, mérkőzésekről, toborzásról! A „Szakosztályok az Arénában” programsorozatnak köszönhetően a tavaszi idény végére a remények szerint szurkolóink egy átfogóbb képet kapnak arról, hogy mi is az a Ferencvárosi Torna Club, mennyi különleges és szerteágazó sportág fut a zöld-fehér színek alatt, hány kivételes sportember, edző dolgozik fanatikusan, és küzd hétről-hétre a Fradi hírnevéért, a Fradi Családért, ezáltal a szurkolókért is!

Fradi.hu, a Diósgyőr elleni bajnoki alatti további programokról ide kattintva olvashattok.

Az alábbi videókból kiderül, milyen jó hangulatú eseményre lehet számítani: