Pletykálják, hogy csapatunk is kereste a bolgárt.

Már beszámoltunk arról korábban, hogy két magyar élvonalbeli csapat szerette volna szerződtetni a ligautolsóként kieső Haladás rutinos támadóját, Galin Ivanovot. A csakfoci.hu információi szerint az OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonjának bajnoka, a Ferencváros és a hetedik helyen végzett Puskás Akadémia ajánlatot is tett a csatárért, azonban a játékos visszautasította azokat.

Értesüléseink szerint a 31 éves, 6-szoros bolgár válogatott támadó a napokban felbontotta a szerződését, amely megállapodás a Haladás esetleges bennmaradásával automatikusan meghosszabbodott volna egy évvel – azaz 2020 nyaráig -, ám így Ivanov szabadon igazolhatóvá vált.

Információink szerint a rutinos csatár hazaigazol Bulgáriába és a Szlavia Szófiában folytathatja pályafutását, mivel a válogatottal fontos meccsek elé néz, és mindenképpen szeretne formában maradni az őszi Európa-bajnoki selejtezőkre.

Ivanov február közepén igazolt a vasiakhoz, ahol 13 tétmeccsen lépett pályára, két gólt szerzett, és három gólpasszt jegyzett.

forrás: csakfoci.hu