Lányainknak nem okozott gondot a fehérvári ellenfél.

Női kézilabda, NBI, 3. forduló
Ferencváros 30-19 (16-9) Alba Fehérvár
Gólok: Lukács 6, Schatzl 6, Háfra 5, Kovacsics 3, Márton 3, Pena 2, Snelder 2, Faluvégi 1, Hornyák 1, Malovic 1

Teljes mérkőzés: FradiMédia

Remekül kezdtük a hétvégi bajnoki találkozónkat, Deli Rita együttese első gólját a tizenegyedik percben tudta megszerezni, 6-0-ás vezetésünk után. Ez a gól kicsit fel is tüzelte a fehérváriakat, 3-0-ás sorozatot tudtak csinálni, többre azonban nem telt az erejükből, csapatunk folyamatosan növelte az előnyét, eközben gyönyörű gólokat szerezve. A félidőre már hét volt közte, a folytatásban pedig csak az volt a kérdéses, hogy mekkora lesz a különbség, elérjük-e a harmincat és húsz alatt tudjuk-e tartani Szarka Adriékat – korábbi szélsőnket óriási taps köszöntötte -, mindkét “célt” sikerült teljesíteni.

Amivel nem lehet vitatkozni… Fotó: Kisgyura János

Bíró Blanka

Az első félidő elején a védelem nagyon a helyén volt, ott el is dőlt a mérkőzés, rajtunk múlt, hogy nehézzé tesszük-e magunknak, de sikerült megvalósítani a taktikai utasításokat.

Elek Gábor

Nagyon jól és magabiztosan kezdtük a mérkőzést, az ilyen mindig rányomja a bélyegét a továbbiakra. Utána volt egy időszak, amikor visszajött a Fehérvár, de a félidő vége megint nekünk sikerült jobban. A második játékrészben az volt a célunk, hogy a védekezésünk megmaradjon ugyanazon a szinten, ez sikerült is, ezzel elégedett vagyok, Blaniba is belelakadt egy-két lövés, valóban nem volt rossz… A támadójátékunkon van még fejleszteni való, elsősorban a sebessége nem tetszett.