Női labdarúgóink kiütéses győzelmet arattak.

Női labdarúgás, NBI, 4. forduló
Ferencváros 7-0 (4-0) Szent Mihály FC
Gólok: Szeitl 2, Kocsán, Mosdóczi, Poljak, Pusztai, Róth

Németh – Mosdóczi, Buzás, Szeitl, Ott – Fenyvesi (Rőhberg, 58.), Róth, Pusztai – Kocsán (Fogl, 66.), Cortes, Poljak (Spindler, 58.)

Az első lehetőségünket gólra is váltottuk: a 11. perc elején Kocsán szögletből adott be a sérüléséből visszatérő Szeitlnek, aki gyönyörűen fejelt a kapuba! Az első gól után öt perccel Kocsán tört be remekül a tizenhatosra, elment a védői mellett, majd bepasszolt az üresen érkező Mosdóczinak, akinek már könnyű dolga volt, így megdupláztuk előnyünket. A 23. percben Allegra kapott remek kiugratást Cortestől, kapura tört, és befejezte az akciót. Tíz perccel a félidő vége előtt Poljak tudott elmenni a jobb oldalon, Kocsánt hozta játékba, akinek sikerült megtartani a labdát, majd négygólosra növelte előnyünket.

A második félidőben hét percet kellett várni a következő gólra: Kocsán szögletét kiejtette a kapus, majd a labda Szeitl elé került, aki kíméletlenül kilőtte a jobb felsőt éles szögből. A 78. percben egy szabadrúgás-kombináció után Róth szerzett remek gólt, ezzel már hattal vezettünk. A hosszabbítás első percében Mosdóczi keresztbe passzolt labdája a másik oldalt Pusztainak volt jó, aki góljával beállította a 7-0-s végeredményt.

Fradi.hu