A Fradiban nevelkedő korábbi remek jégkorongos először kap felnőtt kispadot.

Megvan a Fradi jégkorongcsapatának új vezetőedzője: a szakosztály mindenben megállapodott Fodor Szabolccsal, aki aláírta szerződését, így a következő szezontól ő követi a távozó Greg Lindqvistet a felnőttcsapat élén.

Fodor Szabolcs 1979. február 17-én született, a Ferencvárosban kezdett el jégkorongozni. 17 évesen az Egyesült Államokban folytatta, majd első felnőtt szezonjára visszatért a Fradihoz, amelyben 1998 és 2002 között négy idényen át szerepelt. 2002-ben Székesfehérvárra került, ahol egyéves Vasas Budapest Stars kitérőt leszámítva nyolc szezont töltött el. 2010-11-ben visszatért a Vasashoz, majd a felnőttcsapat megszűnése után Miskolcra igazolt. Itt már első évében csapatkapitánnyá választották, két idényt követően, 2013-ban pedig innen vonult vissza.

Pályafutása során 53-szor húzhatta magára a magyar válogatott mezét, összesen 186 magyar bajnokin, 122 MOL Liga, 108 Interliga és 92 EBEL mérkőzésen lépett jégre. Visszavonulása után edzőként folytatta, a MAC U20-as csapatának vezetőedzői posztját hagyta ott a Ferencváros hívására, ez lesz edzői pályafutása első felnőtt csapata.

Fodor Szabolcsot első felnőtt vezetőedzői interjújában a zöld-fehér kezdetekről, a visszatérésről, a szurkolókról és arról kérdeztük, milyen Fradit várhatnak tőle a hűséges fradista hokifanatikusok.

Fradi.hu