Roli még az edzőtábor előtt nyilatkozott a felkészülésről és a bajnokság tavaszi idényéről.

Varga Roland

Egyelőre még távolinak tűnik a Honvéd elleni első idei bajnoki, de már mindannyian várjuk a tétmeccseket. Egyre jobb erőben érzem magam, de ilyen hosszú kihagyás után természetes, ha a formám még nem a régi, remélem, idővel azzal sem lesz gond. Napról napra azért dolgozunk, hogy fejlődjünk, hogy kijavítsuk a hibákat, és jobb játékkal tudjunk győzni a meccseken. De a bajnokikon derül majd ki, hogy sikerült-e előrelépni.

Dominikkal azután is tartottuk a kapcsolatot, hogy a Legiához igazolt, utána is sokat beszéltünk. Remélem, hogy jó formában futballozik majd, és ha így lesz, sokat segíthet az aranyérem megszerzésében. Nem gondolom, hogy nekünk a fehérváriak igazolásaival kell foglalkoznunk, szerintem ők sem törődnek azzal, mi kiket szerződtetünk. Az utolsó forduló után majd kiderül, melyik csapat erősített jobban.

Nem egy tényező dönt majd a bajnoki címről. Fontos, hogy mentálisan melyik csapat bírja jobban a nyomást, és az is, ki mit tesz le az asztalra. Még sok mindent lehetne említeni, de nem beszélni kell a bajnoki aranyról, hanem megnyerni a meccseket!

NS nyomán