A Ferencváros szurkoló legendája a rá jellemző szerénységgel nyilatkozott elismeréséről.

A Ferencvárosi Torna Club idén alapított Fradi Fair Play Bizottsága november 30-án az Elek Gyula Arénában első alkalommal megtartott Fair Play Díjátadó Gálaünnepségén kiosztotta a Fradi Fair Play Díjakat. Az Igazi Zöld-fehér Hős kategóriában a díjat fiatal és tehetséges úszónk, Patlók Olivér kapta, aki különböző akcióival több százezer forintot gyűjtött súlyos beteg barátja, Csabi kezelésére.

Volt azonban egy másik díjazott is, a Fradi Szív kategóriában ugyanis a több évtizede a Ferencvárosért szorító törzsszurkoló, a szinte valamennyi szakosztály eseményein rendszeresen feltűnő Kékesi József, vagy ahogy a fradisták között mindenki ismeri, „Postás Józsi” kapta az elismerést.

A díjazott munkahelyi elfoglaltsága miatt nem tudott megjelenni a novemberi gálán, így egyik legkedvesebb csapatának képviselői, a kézilabda szakosztály vezetése vette át a nevében a díjat, és a vele járó éves korlátlan, minden szakosztály eseményeire szóló kombinált Fradi-bérletet. A díj azonban, ha némi késéssel is, de eljutott a címzetthez, „Postás Józsi” ugyanis a december 30-ai, Dunaújváros elleni hazai női kézilabdameccs előtt átvette a kitüntetést.

Óriási megtiszteltetésnek tartom, hogy megkaphattam ezt a díjat. Emellett úgy érzem, hogy az elismerést csak jelképesem kaptam én, hiszen a Ferencváros minden hűséges szurkolójának szól ez, akik imádják ezt a csodás egyesületet és annak minden szakosztályát. Én pedig csak egy vagyok ezek közül. Egyszerű szurkolóként járom a meccseket, immár 39 éve. Sokan gratuláltak a díjhoz, örök élmény volt Elek Gábor, vagy a régi nagy női kézis legendáink gratulációja, de később még Nyilasi Tiborral is találkoztam, aki szintén gratulált. Hatalmas büszkeség ez a számomra, és köszönöm minden Fradi-drukker nevében.

forrás: fradi.hu

Idézzük Laci nicnknevű kommentelőnket, akitől megtudhattuk, hogy Józsi nem csak a lelátón példamutató:

Annak idején nekem a beosztottam volt. Nagyon sok ember elé példaképként állítanám a pontossága és szorgalma miatt. Gratulálok Józsi!