Győrben rendezik meg a csapatbajnokság második fordulóját.

Péntektől vasárnapig Győrben rendezik meg a felnőtt férfi torna Csapatbajnokság 2. fordulóját, illetve a Mesterfokú Bajnokságot. A címvédő FTC YBL Tervező tavasszal megnyerte a Csapatbajnokság első, budapesti fordulóját, amely után 14 pontos előnnyel várhatja a győri versenyt a Budapest Honvéd és a házigazda Győr előtt.

A Fradi azonban több helyen is kicserélődött a budapesti versenyhez képest. Babos Ádám, Vágner Levente és Bilics Bence helyett ezúttal Dudás Norbert, Boncsér Krisztián és Tomcsányi Benedek került be a csapatba Schweigert Dávid és Selmeczi Bánk mellé.

Benedek kisebb megfázással küszködik, reméljük, hogy gyorsan felépül. Schweigert Dávid sem százszázalékos, de a csapat érdekében mindenképpen indul. Szükség is lesz rá, hiszen meg kell tartanunk az előnyünket, elvégre címvédőként ez a legfőbb célunk” – mondta Kerekes Zsombor edző.

A Csapatbajnokság 2. fordulóját és a Mesterfokú Bajnokság selejtezőit pénteken 15 órától rendezik meg, míg a szerenkénti döntőket szombaton és vasárnap.

Fradi.hu