Csapatunk tizenkét órát utazott, hogy lejátszhassa az Euro Kupa negyeddöntő odavágóját.

Vízilabda, Euro Kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés
Szerda, Kazany, 16.00: Sintez Kazany – Ferencváros

Címvédő férfi vízilabda-csapatunk tizenkét órás utazás után érkezett meg az oroszországi Kazanyba, ahol szerdán magyar idő szerint délután 16.00-kor lejátssza az Euro Kupa negyeddöntőjének első mérkőzését.

Hétfőn délelőtt még edzést vezényelt Varga Zsolt a játékosoknak, utána elindult a Fradi az orosz túrára. Kazanyig hosszú és fárasztó út vezetett. Délutánra megérkezett csapatunk Isztambulba, ahol négyórás várakozást követően indulhatott tovább. A több mint háromórás repülőút végén sikeresen megérkezett – az időjárás szempontjából kétségtelenül fagyos – Kazanyba, és helyi idő szerint éjjel háromkor elfoglalhatta mindenki a szállodai szobáját.

A kimerítő utazás és az éjszakai érkezés után kedd délelőtt pihenhetett a csapat. Masszőrünknél egymást váltották a játékosok, a tizenkét órás út megtette hatását. A szakmai stáb a repülőúton is elemezte még Euro Kupa ellenfelünket, hogy a konkrét meccsjelenetek kiválasztása után felkészítsék játékosainkat a szerdai negyeddöntőre. Az ebéd után kapusaink, Gárdonyi András és Vogel Soma külön készültek fel az orosz együttes lövőiből, majd a csapattal közös videóelemzéssel folytatódott a program. Este már a mérkőzés helyszínén edz a Fradi.

Fradi.hu