Volt játékosunk kemény retorziót kapott.

Információink szerint nagyon komoly büntetést kapott a DVTK-nál Busai Attila. Úgy tudjuk, a középpályás “bűne” az volt, hogy a saját csapata meccse helyett egy másikra ment el. Busai a hétvégén nem lehetett ott a miskolciak keretében a Balmazújváros elleni bajnokin, hiszen egy hete megkapta ötödik sárga lapját, így automatikus eltiltás miatt hiányzott.

A miskolciak szombaton 15:30-kor a Balmazújvárost fogadták, a játékos azonban nem volt ott a Diósgyőr meccsén, helyette a Groupama Arénában nézte meg élőben a Ferencváros-DVSC (2-1) mérkőzést. Az, hogy a játékos a saját klubjának bajnokija helyett egy másikat választott, értelemszerűen nem nyerte el Bódog Tamás tetszését, a vezetőedző ezt szóvá is tette. Úgy tudjuk, a játékos elsőre azt mondta a vezetőedző kérdésére, hogy otthon nézte az említett találkozót, de miután egy interneten fellelhető fotón is jól látható volt, hogy épp a Groupama Arénában volt személyesen, a szakvezető jelezte neki, hogy emiatt megduplázza az eredetileg tervezett félmilliós büntetést, így egy milliójába került a játékosnak a budapesti túra.

A középpályás egyébként vasárnap pályára lépett a DVTK második csapatában, amely 2-1-re kikapott Fehérgyarmaton. Ezen egyébként többen visszajátszóként játszottak a diósgyőriektől, többek között Makrai Gábor is, akinek hozzáállásával nem elégedett a csapat vezetőedzője.

forrás: csakfoci.hu