Borzasztó sorozatokat produkál labdarúgó csapatunk a bajnokságban.

Az NBI 11. és 25. fordulója között lejátszott bajnoki mérkőzéseinken – még leírni is rossz… – tíz (10) alkalommal nem nyertünk, mérlegünk: 5-6-4. És bármilyen borzasztóan is hangzik, mégsem ez volt idén a legrosszabb mérlegünk, hiszen a 7. és 21. forduló között tizenegyszer nem mi örülhettünk, a négy győzelem mellé hét döntetlen és négy vereség került a nevünk mellé – ez volt Thomas Doll legrosszabb tizenötös sorozata csapatunk kispadján.

A legutóbbi tizenöt meccsen fordult elő újra az a széria, ami akkor, amikor vezetőedzőnk leült a kispadra: első négy meccsén nem nyert. Ugyanez most megtörtént a 18-21. forduló alatt, Mezőkövesden kikaptunk, majd ikszeltünk az MTK-val, a Debrecennel és a Videotonnal is.

Az idei bajnoki szezon kezdete kivételével (3/3 győzelem) a fonalat sem tudjuk igazán elkapni, mindössze kétszer sikerült egymás után kétszer is győztesen elhagynunk a pályát.

Thomas Doll első féléve végén, amikor a harmadik helyen végeztünk, csapatunk 13 alkalommal botlott (6 döntetlen, 7 vereség), a következő, ezüstérmes szezonban tizenegyszer (7 döntetlen, 4 vereség), a bajnoki cím megszerzésekor pedig kilencszer (4 döntetlen, 5 vereség). Idén eddig tizenötször…