Marco édesapja, a Rapid Wien másodedzője klubunknál vendégeskedett UEFA Pro licences tanulmányai miatt.

A Rapid Wien másodedzője, Goran Djuricin néhány napig a Népligetben figyelte fia, Marco és a Ferencváros munkáját.

Az osztrák szakember a Népligeti Sportközpontban ezen a héten járt először. Goran azonban nem csak fia miatt érkezett a Ferencvároshoz.

Szükségem van erre a hospitálásra, hogy megszerezhessem az UEFA Pro licencét – magyarázza az idősebbik Djuricin. – Marcótól is jókat hallottam az itteni körülményekről, de most már személyes tapasztalatból mondhatom, hogy lenyűgöző ez az edzőközpont.

Goran Djuricin szerdán a Soroksár elleni felkészülési mérkőzést is megnézte a Népligetben, amelyen a Ferencváros 3-2-re legyőzte ellenfelét.

Jó mérkőzés volt, hasznos lehetett több szempontból a Fradi számára. Látszott, hogy több felállást is kipróbált Thomas Doll. De jó lehetőség volt ez a meccs a bizonyításra azoknak a fiatal fradistáknak is, akik most a Soroksárban szerepelnek kölcsönben.

Goran Djuricin az elmúlt napokban fényképezőgépével járta a Népligeti Sportközpontot, és igyekezett mindent megörökíteni.

Én vagyok a legjobb fotós – mondja nevetve, majd ismét komolyabbra fordítja a szót. – Nagyon hálás vagyok Thomas Dollnak és stábjának ezért a hospitálási lehetőségért. Remek szakmai munka folyik a Ferencvárosnál, Thomasék pedig a szakmai oldal mellett emberileg is kiváló benyomást tettek rám. Édesapaként is jó érzés tudni, hogy Marco ilyen jó kezekben van.

Fradi.hu