Manci azt is elárulta, hogy a nyártól újra a Fradiban dolgozhat majd a tervek szerint.

Nem hiányzik a futball?
Dehogynem. Elárulom, a nyártól talán újra edzőnek vallhatom magam. Szerencsére az elmúlt években minden a helyére került a Ferencvárosnál, a klub épül és szépül, talán megint helyem lesz a Fradi-családban. A tervek szerint ismét utánpótlás-nevelőként dolgozhatok a Népligetben, s ez azért is vonzó a számomra, mert ötesztendős fiam, Barnabás futballozni szeretne, talán egyszer ő lesz a Fradi középhátvédje. Úgy látom rajta, szereti a labdát. Négy gyerekem van, a tizenkét éves lányom kosárlabdázik, a hétesztendős lányom a versenytáncot választotta, a legnagyobb, a tizenöt esztendős fiam pedig teljesen másfelé fordult, őt nem igazán érdekli a sport.

Egy döntetlen Újpesten kevés?
Az a Fradi bajnoki címébe kerülhet! Furcsa ezt kimondani jó néhány fordulóval a szezon vége előtt, de ez van. A Ferencvárosnak mindenképpen győznie kell szombaton a Megyeri úton, mert a riválisok behozhatatlan előnyre tehetnek szert. Éppen ezért kemény csatára, izgalmas rangadóra számítok. Mindkét csapat győzelemre játszik, ebből emlékezetes kilencven perc alakulhat ki.

Kimegy szombaton a Szusza Ferenc stadionba?
Amióta befejeztem a futballt, egyszer mentem ki Újpestre, egy derbire, de amit én ott kaptam… Te jó ég! Tiszteletben tartom, hogy a környék, a stadion a lila-fehérek otthona, birodalma, úgyhogy maradok a tévénél, és remélem, a képernyő előtt sikerül kiszurkolnom a létfontosságú Fradi-győzelmet.

NS nyomán.