A birkózók vezetője értékelte a csapatbajnokságon nyújtott teljesítményt.

Sike András

Megmondom őszintén csalódottság van bennem, hiszen ha jobban koncentrálunk, akkor megszerezhettük volna a bronzérmet. Az első meccsen az egyik birkózónk fegyelmezetlenségből nem tudta hozni a súlyát, ennek a hibának a következtében öt pontot veszítettünk, a Vasas pedig ötöt nyert, ha ez nincs akkor az döntetlen állásnál következhetett volna a visszavágó.

Bosszantó, de szerdán este két olyan meccs is volt, ahol a meglepő módon kikapott a birkózónk. Sajnos ezekkel a meccsekkel elúszott a bronzérem.

Szakosztályvezetőként és szövetségi kapitányként csalódott vagyok, amiért Bácsi Péter nem tudott érmet szerezni az olimpián, természetesen az ötödik hely is nagyon szép, de jobban örültem volna, ha fel tud állni a dobogóra. Ami a Fradit illeti, utánpótlás korosztályban nagyon sikeresen szerepel a klub. Diák kategóriában idén is megnyertük a Csapatbajnokságot, valamint egyéniben is szép eredmények születtek. A jövőben arra megoldást kell találni, hogy ezeket a gyerekeket itt tudjuk tartani, mert sajnos idősebb korban a sok távozó miatt már nem vagyunk annyira eredményesek. Ami a felnőtteket illeti, a Csapatbajnokság elődöntőjében súlyos vereséget szenvedtünk az ESMTK-tól, ott azt sajnálom, hogy a fiúk nem hittek abban, hogy szorosabbá tudják tenni a meccset, meg sem próbálták a papírformát megfordítani. Amit előzetesen vártunk az bejött, de a bronzcsatát hozhattuk volna.

Fradi.hu