Hajnal Tamás elmondta, hogy Krisztián és Varga Zétény aláírásának is nagyon örül.

Január 6-án, pénteken szerződést hosszabbítottunk fiatal tehetségünkkel, Lisztes Krisztiánnal, aki korábbi kiváló labdarúgónk, idősebb Lisztes Krisztián fia. A 17 éves tehetség továbbra is az FTC kötelékében fejlődhet – bővebben: Fradi.hu

Sportigazgatónk, Hajnal Tamás örül annak, hogy Varga Zétény és Lisztes Krisztián is nálunk folytatja – a Fradi.hu-nak nyilatkozott:

Mind a két játékos nagyon tehetséges. Örülünk, hogy dacára annak, hogy mind a kettejükkel kapcsolatban voltak konkrét megkeresések külföldről is, mind Zétény, mind pedig Krisztián úgy döntött, nálunk szeretné folytatni. Boldogok vagyunk, hogy mind a kettejükkel sikerült aláríni, illetve hosszabbítani – mondta Hajnal Tamás. – Örömteli, hogy bíznak ebben az együttműködésünkben. A célunk az, hogy a jövőben mind a ketten a klub meghatározó játékosai legyenek. Eltérő a helyzetük, már csak a korosztályukból fakadóan is, különböző karriertervet kell felállítani az esetükben, de a végcél mindkettejük esetében az, hogy bekerüljenek a Fradi első csapatába.

A szerződések aláírásával mindkét játékos egy újabb fontos állomáshoz ért a pályafutásában, de Hajnal Tamás szerint ez csak az út eleje.

Zéténynek nagyon jó bal lába van, gyors játékos, aki az egy az egy elleni szituációkban is erős, míg Krisztián jobblábas, aki a támadópozíciók bármelyikén tud játszani még hamis kilencesként is bevethető. Fizikálisan erős és bátor, előrefelé gondolkodik, illetve kezdeményező és jó a befejezőképessége. Természetesen sok mindenben kell fejlődniük, ez még csak az útjuk eleje, türelemmel és alázattal kell dolgozniuk a fejlődés érdekében.