A horvátok elleni rangadóval folytatódik a nemzetközi szereplésünk – Danyiil Merkulov, Sztilianosz Argiropulosz és Varga Zsolt mondta el várakozásait.

Férfi vízilabda, Bajnokok Ligája, B-csoport, 4. forduló
Komjádi-uszoda, 20.30: Ferencváros – Jug Dubrovnik
Jegy: 2000 Ft (a szezonbérletek érvényesek)
TV: M4 Sport / LENtv

Varga Zsoltot kérdezte a FradiMédia:

Danyiil Merkulov

Kemény meccsre számítok a Jug Dubrovnik ellen. Remek a védekezésük és tudom, hogy jól felkészülnek belőlünk. Idén fiatalabb csapatuk van, gyorsak, és mindkét centerük erős és veszélyes. A védekezésünkre és a támadásunkra egyaránt nagyon kell koncentrálnunk, továbbá sokat és pontosan kell lőnünk, hogy nyerni tudjunk.

Sztilianosz Argiropulosz

Rendkívül kemény meccsre számítok, még annál is nehezebb dolgunk lesz, mint a legutóbbi fordulóban a Marseille ellen. A Jug ugyan átalakult, mégis kifejezetten erős csapat. Játékosai ismerik a stílusomat, de én is az övékét, meglátjuk, melyikünk jön ki jobban ebből. A Jugnak mindegy, hogy idegenben játszik, mindenhol győzni akar, de a saját uszodánkban a saját közönségünk előtt mi is erre készülünk. Mindent ki kell adnunk magunkból, ebben az évben utoljára, és ha ez megtörténik, akkor nyerünk!

Varga Zsolt

A Jug sokat változott tavaly óta, láttam az összes meccset, amit ebben a szezonban játszottak. Nagyon kemény és magas szintű vízilabda jellemzi őket. Remélem, izgalmas utolsó meccse lesz ez ennek az évnek.

LEN, NS, VLV