A Gurulj be lassítva is! aktuális adásában ment a szakértés az Európa Liga sikerünkről – erről Aissa Laidounit és Marquinhost is kérdezték.

Aissa Laidouni

Felejthetetlen este volt! Még most is nehezen találom a szavakat… Nagyon boldog vagyok, az éjszaka alig aludtam, hihetetlen élménnyel gazdagodtunk. Ha valaki a sorsolást követően azt mondja, elsőként jutunk tovább ebből a csoportból, megmondom őszintén, nem hittem volna neki. Sőt, talán senki sem gondolta volna, beleértve az ellenfeleket is, hogy a Ferencváros végezhet a tabella élén. Hittünk magunkban, harcoltunk, és bebizonyítottuk, a labdarúgásban valóban tényleg minden megtörténhet! A lefújást követően önfeledten ünnepeltünk az öltözőben, hiszen teljesítettük a célunkat, a tavasszal is vár ránk nemzetközi kupamérkőzés. De nekem máris megvan az újabb célom: miért ne mehetnénk az egyenes kieséses szakaszban is újabb kört?! Nem akármilyen heteket élünk meg, rám pedig hamarosan még a katari világbajnokság is vár. Előzetesen sokan aláírtuk volna a harmadik helyet, az Európa Konferencia Ligába jutást is… De megéri álmodozni! A csoportgyőzelem óriási öröm, boldogság, és szerencsésnek vallhatjuk magunkat mi, akik ennek részesei lehettünk.

Marquinhos

Ez volt az első meccse a helyszínen a kicsinek. Próbáltam a fülét védeni, hiszen az ünneplés nagyon hangos volt, de ha egyszer megmutatom neki, milyen fontos volt élete első futballmeccse, alighanem megbocsát nekem. Örülök, hogy a családom is itt volt a lelátón, a találkozó után a mezemet pedig az egyik szurkolónak adtam. Kemény mérkőzés volt. A meccs után sokáig nem jött álom a szememre, de azt hiszem, a csapatból ezzel nem én voltam egyedül így…”

NS