A távozó védőnk elmondta, hogy nem haragszik Csercseszovra.

Lasha Dvali az egyik grúz televíziós műsorban megnevezte a magyar bajnok Ferencvárostól történő távozásának okát.

Hivatalosan június végén lejár a szerződésem a Ferencvárossal és távozom. Úgy alakult, hogy sok sérülésem volt és ilyenkor egy csapat nem igazán tudja folytatni az együttműködést. De visszatekintve, nagyon jó időszakot töltöttem ebben a csapatban, és nagyon hálás vagyok a Fradinak, nem bánok semmit. Most szabadügynök vagyok és várom az ajánlatokat. Több európai ország csapatától érkeztek megkeresések, de még nem tudom, hová megyek. Sajnos sérülések miatt az előző szezonban keveset játszottam. Ha másképp lett volna, biztos vagyok benne, hogy már mostanra megtaláltam volna a vágyott csapatomat.

A 27 éves bekk – aki 2019 januárja óta volt az FTC játékosa és zsinórban négy bajnoki címet nyert a zöldekkel – arról is beszélt, mi igaz abból, hogy megromlott a viszonya eddigi edzőjével, az orosz Sztanyiszlav Csercseszovval?

Hogy haragszom-e Csercseszovra? Nem, nem haragszom rá, nem vesztünk össze egymással. Pedig ezt írták Grúziában, hogy emiatt nem játszhatok és egy kicsit ideges is voltam. Azt talán nem mondhatom, hogy minden meccsen játszottam volna, ha a sérüléseim nincsenek, de biztosan sokkal többet lehettem volna a pályán. Dühös amiatt voltam, mert a hazai sajtóban nem volt megemlítve, hogy a sérülések miatt nem tudtam játszani és nem az edző miatt. Én is normálisan viszonyultam Csercseszovhoz és ő is hozzám, vagy épp Giorgi Kharaishvilihez, aki még mindig a klubnál van. Az edzővel kapcsolatban minden az európai kupákban fog kiderülni – tette hozzá Dvali az 1tv.ge leirata szerint.

Csakfoci