A Budakörnyéki öregfiúkkal játszanak a korábbi nagy kedvencek.

Remek hangulatra van kilátás március 5-én, szombaton délután Biatorbágyon, ahol a nap fénypontjaként a Ferencváros öregfiúk labdarúgó bajnokcsapata a Budakörnyéki öregfiúk ellen lép pályára. A mérkőzés 15 órakor kezdődik az Iharosi sporttelepen. A hírek szerint komoly érdeklődés előzi meg a biatorbágyi Fradi-ünnepet, amelyre a közeli településekről is szép számmal várnak szurkolókat. A Ferencváros küldöttsége már egy órával a kezdés előtt Biatorbágyon lesz, hogy együtt örvendjen és nosztalgiázzon a helyi és a környékbeli fradistákkal, a hírek szerint ugyanis a közeli Herceghalomról, Pátyról, Budakesziről, Budaörsről, Törökbálintról, Érdről, Sóskútról és Etyekről is érkeznek szurkolók a Fradi-ünnepre.

A zöldek feledhetetlen nosztalgiacsapattal készülnek a futballgálára, elvégre az FTC 1995-ös Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt együttesből sokan elfogadták a meghívást, így például Szűcs Mihály, Telek András, Keller József, Lisztes Krisztián, Zoran Kuntics, Vincze Ottó is, utóbbi szülei ráadásul már évek óta Biatorbágyon élnek, azaz, az egykori népszerű középpályás duplán hazai környezetben labdázhat. A tradíciónak megfelelően azért a Ferencvárost ezúttal is több generáció tagjai képviselik, a Bajnokok Ligájában szerepelt játékosok mellett pályára lép például a hajdani NB I-es gólkirály, az Ajax Amszterdamban is szerepelt Fischer Pál, továbbá Bojan Lazics, Ebedli Zoltán, Schultz Levente és még sokan mások.

A Ferencvárosban meglepetés vendégként játszik a csapatban Dj. Dominique, alias, Várkonyi Attila is, aki már korábban is csatlakozott kedvenc klubja országjáró turnéihoz, ráadásul Biatorbágyon ő lesz a garancia a fergeteges hangulatra. A Fradi öregfiúk csapata kisebb, nagyobb ajándékokkal szóróanyagokkal érkezik Biatorbágyra, ahol szombaton kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat, a gyermekeket éppenséggel játszóház is várja.

Fradi.hu