Így várják a vasárnapi meccset a paksiak.

Medgyes Sinan

Az fix, hogy nagyon stabilan kell majd védekeznünk, sokkal stabilabban, mint eddig bármikor. Harcolnunk, küzdenünk kell egymásért! Természetesen extra motiváció is van bennünk, hogy megmutassuk, a Fradi otthonában is kellően helyt tudunk állni, sőt… Egy jó eredmény onnan talán az egész tavaszunk kiváltképp megalapozná. Személy szerint jó állapotban érzem magam, ami a meccsek számával csak még tovább fog fokozódni. Az alapozást követően a bajnoki ritmust még egy kicsit újra meg kell szoknom, de már nagyon várom a vasárnapi találkozónkat.

Nagy Richárd

ivel 0-0-ról indul a találkozó, egyenlő esélyeink vannak a győzelemre, ugyanakkor az ország legjobb csapatához megyünk. Biztos jó hangulat is lesz, a Fradi hazai pályán pedig mindig felszívja magát, pláne most, hogy ennyire kiélezett helyzetben vannak a tabella tetején. A mi játékunkkal viszont bármikor bárki ellen lehet sanszunk. Törökországban láthattuk, egy orosz első osztályú csapattal is fel tudjuk venni a versenyt, sőt, le is tudtuk győzni Őket. Semmiképpen sem feltartott kézzel megyünk Budapestre. Védekezésben nagyon koncentrálnunk kell, minimális hiba sem fér bele, hisz’ azonnal büntetni tudnak. Együtt kell mozognunk, és a lehetőségeinket könyörtelenül ki kell használnunk. Ami engem illet, jól érzem magam, készen állok a játékra.

Ádám Martin

>Duplán nem készülünk a Ferencváros ellen, viszont mindenképpen még jobban szeretnénk játszani, mint tettük azt a múlt hétvégén a Zalaegerszeg ellen, aztán meglátjuk, mi sül majd ki belőle. A Fradi egy kiváló csapat, viszont mi is mindig győzni szeretnénk. Új vezetőedzőjük van, akivel egy rövid felkészülésen vannak túl, sok idejük tehát nem volt összekovácsolódni. Szokásos módon tréningezünk a vasárnapra, és reméljük, egy jó mérkőzést vívunk a Groupama Arénában.

forrás: paksifc.hu