Egy pedig távozott, női csapatunk több edzőmeccset is játszott már a felkészülési időszakban.

Női labdarúgás, felkészülési találkozó
Olimpija Ljubljana 4-3 Ferencváros
Gólok: Ivanusa, Németh, Vágó

Beszámoló: Fradi.hu

A tegnapi napon is edzőmeccset játszottak a lányok, a férfi szakág U14 / U15-ös vegyescsapatával.

A játékoskeretben történt egy változás is az elmúlt napokban, Michelle Klostermann távozott, a Wolfsburgtól érkezett játékossal szerződést bontottunk.

A női labdarúgó válogatott szövetségi kapitánya, Margaret Kratz keret hirdetett, a Fradiból nyolc játékos kapott meghívót: Szabó Viktória, Németh Diána, Németh Hanna, Papp Luca, Pusztai Sára, Csányi Diána, Fenyvesi Evelin és Vágó Fanny. A teljes névsor: MLSZ

Margret Kratz

Nagyon nehéz dolga van minden csapatnak ebben az időszakban, a járvány pillanatok alatt felülírhatja az előzetes terveket egy ilyen nemzetközi kupa esetében. Nálunk is vannak játékosok, akik csak nemrég gyógyultak fel, vagy éppen most is betegek, ezért az utazásig még elképzelhető változás a keretünkben. A célunk, hogy a spanyolországi mérkőzéseken több taktikai felállást is kipróbáljunk, szeretném, ha a későbbiekben akár meccsek közben is tudnánk gond nélkül váltani, ha arra van szükség. Leginkább a játék gyorsaságában szeretnék előrelépést látni a csapattól, ehhez adottak lesznek a körülmények, hiszen nálunk magasabban jegyzett riválisokkal játszunk majd, ami egyben arra is jó alkalom, hogy lemérjük, hol tartunk jelenleg európai viszonylatban.

A lányok kikapcsolódásként a Dinamo Tbiliszi elleni Bajnokok Ligája meccsen szurkoltak a fiúknak: