Továbbra is kiemelt érdeklődés mutatkozik csapatunk iránt.

Többször idéztünk már az orosz médiában Csercseszov szerepvállalása kapcsán megjelent cikkeket. Jó látni, hogy az érdeklődés a Fradi iránt továbbra se csökken. A Dunaszerdahely elleni felkészülési meccsről is százszámra (!) születtek cikkek az orosz nyelvű médiában, kiemelve a meccs eredményét, edzőnk nyilatkozatát és a Fradi nehézségeit.

Sokan azt gondolhatják, hogy bár lehet sok cikk születik, de mindez csak csepp a tengerben egy közel 150 milliós országban. Nos, ennél nagyobbat nem is tévedhetnének. Egy orosz médiát figyelő honlap havonta összesíti, kik azok, akik a legtöbbet szerepeltek az orosz nyelvű médiában. Nemcsak a sport, hanem rajtuk kívül a show-biznisz, a média és a kultúra szereplői is szerepelnek ebben a “versenyben”. Ezen a listán új edzőnk decemberben az előkelő 16. helyet szerezte meg. Még utódjánál, az új orosz szövetségi kapitány Karpinnál is többet beszéltek róla.

Ezek alapján azt hiszem egyértelmű, hogy nem túlzás a címben megfogalmazott megállapítás. Az orosz sportközvélemény kiemelten figyeli, hogy sikerül a Fradi rajtja Csercseszovval a kispadján és az oszét mester számára is fontos, hogy bizonyítson szépszámú otthoni drukkereinek és ellendrukkereinek egyaránt.