Középpályásunkat kérdezték a hétvégi bajnoki előtt.

– Szombati ellenfelünk, a Honvéd az eddigiekben hullámzó teljesítményt nyújtott, ám a legutóbbi két mérkőzésén négy pontot gyűjtött. Milyen meccsre számítasz ellene a Groupama Arénában?
– Valóban hullámzó teljesítményt nyújtott a Honvéd, ha meg is szerezte a vezetést, nem mindig tudta lezárni a mérkőzést, kikapott vagy döntetlent játszott. Nekünk szombaton is a saját játékunkkal kell törődnünk, ha tudjuk azt a formát hozni, amit szeretnénk, akkor győzhetünk.

– Kispesten nevelkedtél – emiatt különlegesek számodra a Honvéd elleni bajnokik?
– Ott nevelkedtem, de itt, a Fradiban lejátszott Honvéd elleni mérkőzések mindig jól sikerültek, amikor játszottam, mindig nyertünk. Szeretném ezt a jó szokást folytatni és ezúttal is győzni a Honvéd ellen!

– Számotokra a pénteki edzésnap és a szombati mérkőzés maradt az évből, utána január elejéig szabadság következik. Milyen terveid vannak az ünnepekre?
– Nem lesz sok pihenőnk, de ilyenkor próbálunk minél jobban feltöltődni fizikálisan és mentálisan is, hiszen a lassan befejeződő év testileg és szellemileg is embert próbáló volt. A tágabb családdal elutazunk egy kicsit, de az ünnepeket már itthon tartjuk meg, igyekszem minél jobban feltöltődni az ünnepi időszakban.

A teljes beszélgetés: Fradi.hu