Csapatépítő tréning is volt az elmúlt napokban – válogatott játékosaink már a nemzeti csapatokkal készülnek, a Népligetben “csökkentett” létszámmal folyik a munka.

A cél az volt, hogy egy kicsit kizökkenjünk a hétköznapok monotonitásából. Jó volt egy kicsit kimozdulni. Sokan szeretünk paintballozni, remekül éreztük magunkat, és örömteli, hogy – mint az vasárnap, Kisvárdán kiderült – nem lőttük el az összes puskaportmondta utóbb a programot szervező Bogdán Ádám.

További fotók: csapatépítés, keddi edzés @ FTC facebook

Marco Rossi szövetségi kapitány négy FTC-játékosra számít: két kapusunk, Bogdán Ádám és Dibusz Dénes mellett Botka Endre és Vécsei Bálint kapott meghívót. Ott lesz természetesen az albán labdarúgó-válogatottban Myrto Uzuni, akinek hazája még kivívhatja a pótkvalifikációs szereplés jogát az I-csoportból. A D-csoportból két olyan ország csapata is továbbjuthat még, amelyben szerepel Ferencváros-játékos. Az eddig hétszer játsszó, Oleksandr Zubkovot is meghívó ukránok kilenc ponttal állnak, míg a hat meccs után hétpontos bosnyákok Adnan Kovacevic és a nyitóképünkön látható Eldar Civic játékával is számolhatnak a hátvédsorban. A fentieken kívül a szlovák Róbert Mak, a szlovén Miha Blazic és a georgiai Lasha Dvali is hazája válogatottjával készül az elkövetkezendő napokban. Tunézia csapata Aissa Laidouni, Marokkóé pedig Ryan Mmaee játékára számít.

Játékosaink válogatott programja: Fradi.hu

További fotók: NSO