Manci a keddi meccsel elégedetlen volt, de a „visszavágón” legyőzzük a skótokat szerinte.

Az eddig lejátszott találkozók alapján a Fradinak jószerivel csak a Celtic ellen van reális esélye a pontszerzésre. Önbizalommal telve is léphettek volna pályára Dibuszék, hiszen a skótokat egyszer már búcsúztatták a BL-ből, ráadásul a hírek szerint, formán kívül futballozott a Celtic az elmúlt időszakban.

Szerintem a Celtic most sem nyújtott túl sokat, de sajnos ez a kevéske is elegendő volt ahhoz, hogy lehajtott fejjel hagyják el a pályát a mieink – kezdte a volt válogatott futballista. – Az első félidő talán elfogadható volt, még be is találhattunk volna, ha Mmaee kicsit ügyesebb a kapu torkában.

Telek András szerint egyértelműen a kontrákra épített a Fradi, de a vérszegény próbálkozások szinte semmi veszélyt nem jelentettek az ellenfél kapujára. Ismét bebizonyosodott, ha nem tudnak gólt, gólokat szerezni a ferencvárosiak a mérkőzések első részében, a második félidőre elfogynak, és kapják a gólokat.

El kell ismerni, a skótok most jobb csapatnak tűnnek – folytatta. – Gyorsabbak, bátrabbak, nem kerülik a párharcokat. És, tudnak gólt is lőni, ami rólunk nem mondható el.

Telek szerint Stöger mester sem a legjobb taktikával küldte a pályára a csapatot, úgy látszott, csak nehogy veszítsünk volt a jelszó.

Mindig a tréner dönti el, mit játsszon a csapata – szögezte le Telek András. – Ezzel együtt nem igazán értem, miért nem láttam, hogy akár a vérüket adnák a sikerért a játékosaink. A szünetben fel kellett volna tüzelni a srácokat, nem pedig megelégedni a nulla-nullával. Ki kell mondani, egyszerűen gyengék vagyunk, de ezt már érezni lehetett a ZTE elleni fiaskó alkalmával is.

Telek véleménye, hogy ez a Celtic verhető ellenfél volt, hiszen a Ferencváros játékoskerete jóval képzettebb futballistákból áll össze.

Ennél csak jobban játszhatunk november negyedikén. Meggyőződésem, hogy legyőzzük a skótokat, s talán akkor még elcsíphetjük a csoportban a harmadik helyet. Ötletesebben, harcosabban kell focizni, úgy, ahogyan azt a ferencvárosi közönség elvárja Peter Stöger csapatától. Igaz, ehhez jóval többet kell dolgozni mindenkinek.

Bors