Játékosaink értékeltek a Betis elleni Európa Liga meccs után.

Botka Endre

Jól vagyok, köszönöm. Egy védőnek nem szabad ilyen szituációban kifordulnia, de én ezt tettem, bár szerencsére tarkón talált csak el a labda, így nem lett komolyabb baj. Már a félidőben azt éreztem, hogy ebből a meccsből többet ki lehet hozni, és akár nyerhetünk is, ezért nagyon bosszantó a végeredmény. Egy peches góllal kaptunk ki, nem volt szerencsénk annál a szögletnél. Ezek a pici különbségek számítanak, ezeken kell finomítani. Az ellenfél csatárait nem éreztem túlzottan veszélyesnek, hátul uraltuk a helyzetet. Sajnálom, hogy a második félidőben két ilyen gólt kaptunk, ebben a meccseben több volt.

Myrto Uzuni

Nagyon csalódott vagyok. Mindent megtettünk, de ilyen a futball. Kaptunk két balszerencsés gólt. Domináltunk, de pechesek voltunk. Fejlődnünk kell a következő mérkőzésekre. A gólom? Keményen dolgozom, az ilyen pillanatokért edzek, de ez nem fontos, elveszítettük a meccset. Mindenkinek köszönöm, hogy kijött a stadionba, nagyon sokat segítenek a szurkolóink.

Vécsei Bálint

Fel tudtuk venni a versenyt, jól játszottunk. Elkerülhető gólt kaptunk, a végén próbáltunk mindent feltenni egy lapra, aztán balszerencsés helyzetből ismét betaláltak. Mindenki bátran játszott, végig meccsben voltunk. Talán még dühösebbek lehetünk, mint a Leverkusen ellen, több volt ebben. Jól dolgoztunk együtt védekezésben és támadásban is, bátran hoztuk ki a labdát. Nyilván próbáljuk a pozitívumokat kiragadni, de mikor, ha nem most szereztünk volna egy vagy három pontot?

Kivonat: NSO, Origo