Franck szerint csak az a lényeg, hogy továbbjussunk.

Fradista évei legjobb formájában van Franck Boli. Az elefántcsontparti csatárnak köszönhető ugyanis, hogy a Ferencváros “csak” 3-2-re kapott ki Bernben a Young Boystól, s megmaradt a reménye a Bajnokok Ligája csoportkörére. Pedig Boli két hete éppen a Slavia elleni selejtező előtt került ki a keretből Peter Stöger vezetőedző akkor bírálta a játékosának edzésmunkáját és hozzáállását.

Visszatérése óta duplázott a Mezőkövesd ellen és a BL-ben is. Itthon is meglesz a két gól? – kérdeztük Bolitól. – Az teljesen mindegy, nem az számít, hogy ki lövi a gólokat. Az a lényeg, hogy a csapat továbbjusson, csak ez számít – mondta a Borsnak a csatár.

A Ferencváros egyébként nagy esélyt szalasztott el, mivel a meccs nagy részében emberelőnyben játszott. A hazai továbbjutáshoz legalább egygólos győzelem kell, ami hosszabbítást jelentene. Ehhez azonban fejlődni kell az első meccshez képest.

A szakmai stáb dolga megítélni, hogy miben kell fejlődnünk. Biztos vagyok benne, hogy maximálisan kielemezzük majd az első meccset es felkészülünk a visszavágóra – mondta Boli, akit ezúttal pozitív értelemben emelt ki edzője. Stöger elmondta, elégedett a játékossal, jót tett neki az, hogy elbeszélgettek vele.