Ukrán mesterünk szerződéséből még egy év van, természetesen a klubnak azonban fel kell készülnie arra is, ha Szergej távozna a nyáron.

Az Üllői129 úgy tudja, hogy a klub ezért az olasz Eusebio Di Francescóval is tárgyalásokat folytat. Az 51 éves szakember, aki játékosként válogatottságig is vitte, a Pescara és a Lecce után a Sassuolo edzője lett, akikkel a 2015-16-os szezonban a hatodik helyre jutott, és az EL-csoportkörben is játszott klubjával.

2017-ben Luciano Spalletit váltotta a Románál, bronzérmes volt első szezonjában, a 2017-18-as BL-csoportkört klubjával a Chelsea és az Atletico előtt megnyerte, majd a nyolc közt a Barcelonát verték ki 1-4-es hátrányból. A Bajnokok Ligája elődöntőjében a Liverpool állította meg csapatát, emlékezetes meccseken (7-6-os összesítéssel).

2019 januárban távozott a klubtól az ötödik helyen átadva csapatát utódjának. Azóta a Sampdoriánál és a Cagliarinál is megfordult, azonban egyik klubnál sem tölthette ki szerződését.

Ezzel párhuzamosan az osztrák sajtó arról ír, hogy Rebrov távozása esetén Peter Stöger is szóba kerülhet, az Austria jelenlegi, a Köln és a Dortmund volt edzője is tárgyal a Ferencvárossal. Mint írják, bár már biztosnak tűnt, hogy visszatér a Kölnhöz, most a Ferencváros is opció lett.