A Baptista Szeretetszolgálat által indított adománygyűjtéshez csatlakozott játékosunk és a nemzeti csapat.

A Kovacsics Anikó által vezetett magyar női kézilabdaválogatott is csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat által indított adománygyűjtéshez, mellyel a hét gyermekével egyedül maradt édesapát és családját segítjük. A magyar női kézilabda válogatott 13 év után először jut ki az olimpiára, így a felajánlott mez különösen nagy jelentőséggel bír.

A sportereklye árveréséből befolyó összeg nemes célt szolgál: az Eger környéki, hétgyermekes anyuka veszélyessé vált állapota miatt mélyaltatásban, császármetszéssel szülte meg hetedik gyermekét, majd lélegeztetőgépre került, és életét vesztette. Az édesanya legkisebb gyermekét, az alig néhány napja született kisfiút egyetlen pillanatra sem ölelhette magához. Szerencsére a kicsi jól van, ám az édesapának, Zsoltnak most hét gyermeket kell teljesen egyedül ellátnia, úgy, hogy közülük az egyik még csecsemő.

Bevallom, még fel sem fogtam igazán, ami velünk történt”, mondta Zsolt. „Olyan, mint egy rémálom, mert hiába imádtam mindennél jobban a feleségemet és ordítani tudnék a fájdalomtól, amelyet a hiánya okoz, a gyerekek miatt tartani kell magam…

Ha teheted, Támogasd Te is Zsoltot és gyermekeit, s licitálj Kovacsics Anikó csapatkapitány 8-as számú, dedikált mezére, segítsd ezzel a félárván maradt kicsiket!